×

Clubondersteuning


De Wago Ryu Goshinjutsu - krijgskunst afdeling van FROS hecht veel belang aan de kwaliteit en technische vervolmaking en opvolging voor al zijn clubleden. Hierbij voorziet men ondersteuning en begeleiding in de vorm van maandelijkse federale, technische en kata trainingen welke gegeven worden door federale lesgevers en leden van de technische commissie. Al deze lesgevers zijn gediplomeerd door Sport Vlaanderen Vlaamse Trainersschool destijds gekend als het Bloso. Tevens bevinden zich onder de lesgevers van de Wago Ryu Goshinjutsu erkende docenten voor de vakken theorie en praktijk voor het geven van opleidingscursussen Ju-Jutsu ingericht door Sport Vlaanderen. Jaarlijks worden er ook twee grote evenementen ingericht die de doelstelling hebben de techniciteit van al onze leden en beoefenaars, meisjes en jongens, dames en heren, naar een hoger niveau te brengen.

OMAE

het OMAE is een afkorting van de omschrijving Open Martial Arts Event en heeft als inzet een kwaliteitsvolle lesgever in een Oosterse krijgskunst uit te nodigen en breder inzicht te bieden in wat zijn specifieke krijgskunst omvat en de principes hiervan uit te diepen.

Gasshuku

Goshinjutsu Gasshuku is een trainingskamp dat twee volle dagen omvat waarbij de nodige maaltijden en overnachting zijn in voorzien en waarbij de nadruk wordt gelegd op de intensiteit en het nog verder vervolmaken van de technische en mentale aspecten van onze stijl Wago-ryu Goshinjutsu binnen het Gendai Budo. De vriendschap, samenhorigheid en samenwerking onder de deelnemers is ook hier meer dan aanwezig en zorgen voor een mooie ervaring.

(Inter)Nationale trainingen

Buiten deze vaste gegevens die maandelijks en ook jaarlijks weerkeren in ondersteuning en begeleiding van onze leden, zijn er ook nog de nationale en internationale trainingen en stages van onze bevriende federaties waarbij wij ook graag op aanwezig zijn.

Ons doel


De techniciteit van al onze leden en beoefenaars, meisjes en jongens, dames en heren, naar een hoger niveau tillen,
vriendschap, samenhorigheid en mooie ervaringen creëren.

Ondertussen zijn er meerdere zeer succesvolle edities van onze sportkampen geweest en is de aanvraag voor een volgende editie reeds gebeurd. De locatie waar dit trainingskamp doorgaat is Sport Vlaanderen Herentals en dit in samenwerking met het Fros multisportfederatie vzw.

Dit heeft de Wago Ryu Goshinjutsu aan te bieden aan zijn leden en onze clubs, en is één van onze prioriteiten in het verwezenlijken van deze doelstelling.

Ondertussen zijn er meerdere zeer succesvolle edities van dit sportkamp geweest en is de aanvraag voor een volgende editie reeds gebeurd. De locatie waar dit trainingskamp doorgaat is Sport Vlaanderen Herentals en dit in samenwerking met het Fros multisportfederatie vzw.

Dit heeft de Wago Ryu Goshinjutsu aan te bieden aan zijn leden en onze clubs, en is één van onze prioriteiten in het verwezenlijken van deze doelstelling.